Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Contact

*
 1. De zalen van Fort Sint Gertrudis

 1. Fort Sint Gertrudis heeft in totaal 7 verschillende zalen. Iedere zaal is op haar eigen manier uniek en heeft een thema. Bij een reservering zit je niet per se aan dat thema vast. Je staat vrij hier in te bewegen. 

Maak kennis met Fort St Gertrudis

 1. Neem een kijkje in alle zalen

 1. Wij nodigen je van harte uit om onze zalen te bezichtigen. Dat kan eenvoudig door hieronder een kijkje te nemen naar de beelden en teksten of door contact op te nemen via de telefoon of mail. De zalen die je hieronder aantreft zijn uniek en op verschillende manieren boekbaar. Afhankelijk van het aantal personen kunnen wij kijken of de zalen gecombineerd kunnen worden en op welke manier dit mogelijk is. 

 1. Binnenplaats

  Fort St. Gertrudis biedt met de Binnenplaats een locatie aan waar je maximaal 400 personen in kunt ontvangen. De Binnenplaats is overdekt, ruim en helemaal naar jouw wensen om te toveren tot een gepersonaliseerde locatie. Deze zaal is geschikt voor zowel grotere zakelijke en particulieren feesten. Ook voor trouwfeesten is deze locatie perfect omdat deze op de begane grond te vinden is, waardoor deze zaal voor iedereen toegankelijk is. Voor jong en oud en voor de bruid met haar mooie trouwjurk.

 1. *
 1. *
 1. The Club

  The Club is een hippe locatie die geschikt is voor moderne zakelijke- en particuliere feesten. Ook voor de moderne trouwfeesten is deze zaal meer dan geschikt. The Club biedt ruimte voor 150 personen en is dus ook bij een lager aantal personen ruim genoeg voor een mooi evenement.

 1. Fabriek

  De op één na grootste zaal van Fort St. Gertrudis is de Fabriek. Hier kun je tot wel 225 personen ontvangen voor jouw evenement. De Fabriek is te vinden op de eerste etage en is een populaire zaal voor vrijwel iedere organisatie. Ook voor bruiloften met een robuuste thema is deze zaal een prima keuze.

 1. *
 1. *
 1. Bruine kroeg

  Fort St. Gertrudis bezit ook een knusse Bruine Kroeg. Heb jij altijd al met je familie of vrienden een hele dag of avond een kroeg tot je beschikking willen hebben? Dit is je kans! Een verblijf in de Bruine Kroeg is makkelijk uit te breiden met één van de activiteiten van Uit in Zuid.

 1. Admiraalszaal

  De meest excentrieke zaal binnen de muren van Fort St. Gertrudis. Je kijkt je ogen uit bij alles wat je hierbinnen aan gaat treffen! In deze zaal kunnen wij maximaal 125 personen ontvangen. Wanneer je met een kleinere groep bent, heb je in deze ruimte meer dan genoeg plek voor een evenement die bij jou en je genodigde past.

 1. *
 1. *
 1. Bourgondische zaal

  In deze zaal keer je voor even terug in de tijd. De stijl van deze ruimte staat gelijk aan het oudere Geertruidenberg en dat is tot in de kleinste detail terug te vinden. Hier heb je de mogelijkheid om tot maximaal 175 personen te ontvangen voor jouw evenement of feest. Vooral voor zakelijke partijen is deze ruimte een goede keuze.

 1. Apotheek

  De apotheek van Fort St Gertrudis is de enige apotheek waar je zonder zorgen binnenloopt en uiteindelijk weer vertrekt. Deze zaal voor maximaal 50 personen is zeer geschikt voor de kleinere groepen zoals particuliere en zakelijke partijen. Ook hier kun je ervoor kiezen om de zaal te huren en je dag te vullen met één van de activiteiten van Uit in Zuid.

 1. *
 1. *
 1. Het Cachot

  Naast al deze zalen hebben wij ook nog Het Cachot als locatie. Deze locatie is op een kleine 5 minuten lopen van Fort St. Gertrudis en is een heuse privélocatie. Dit oude Kruithuis ligt aan de rand van de Vestingstad en is makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Deze ruimte biedt plaats voor maximaal 120 personen en hier kun je zowel zakelijke, particuliere en trouwfeesten organiseren.