Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Contact

*
 1. Welkom bij
  Fort St Gertrudis
  Particulier

 1. Fort Sint Gertrudis opent haar deuren voor jou als evenementenlocatie, ontmoetingsplek, cultureel centrum en meer. Je kunt HIER. dus voor van alles terecht. Bijvoorbeeld voor evenementen. Laat de grootte van het pand u niet afschrikken. Ons team adviseert u graag om evenementen en feesten te organiseren voor kleine én grote groepen.

*
 1. Jouw feest bij Fort St Gertrudis

 1. Hieronder staan diverse mogelijkheden die jij kunt regelen bij Fort Sint Gertrudis. In onze verschillende zalen kunnen wij voor jou en je gezelschap een bijzonder evenement organiseren. Van begin tot eind, van koffie bij aankomst tot een bitterbal voordat jullie weggaan en alles daartussen in, zorgen wij dat alles geregeld is voor jou. Dus zoek jij naar een locatie voor jouw familiedag, jubileum of vriendenuitje? Bij ons ben je aan het juiste adres.

   

  Ben je niet op zoek naar je eigen evenement? Houd onze agenda in de gaten voor verschillende publieksevenementen. Misschien zit er ook iets voor jou tussen?

 1. *
 1. Verjaardagsfeest

  Wie is er binnenkort jarig en verdient een speciale verjaardag op een unieke locatie? Het Cachot is een historische plek aan de rand van Vestingstad Geertruidenberg. Hier maak je gebruik van onze expertise om het leukste verjaardagsfeest tot nu toe te organiseren. Wij toveren Het Cachot om tot een feestlocatie en zorgen dat iedereen voorzien is, van een bitterbal tot een glas bubbels, wij zorgen voor de finishing touch.

 1. Familiedag

  Naast grote verjaardagsfeesten kunnen wij ook familiedagen met leuke uitjes organiseren. In samenwerking met Uit in Zuid organiseren wij toffe familie-uitjes waarmee we iedereen van jouw familie kunnen vermaken. Groot, klein, jong of oud, Uit in Zuid organiseert evenementen die voor iedere doelgroep geschikt zijn. Overdag ga je tegen elkaar de strijd aan, en in Fort Sint Gertrudis sluiten we de activiteit af met een aansluitend diner of tof feest. 

 1. *
 1. *
 1. Publieksevenement

  Voor het lokale publiek willen wij de grote poorten van Fort Sint Gertrudis open zetten. Iedereen is welkom bij de publieksevenementen die hier georganiseerd worden*. Wat zijn deze evenementen dan precies? Wat dacht je van verschillende activiteiten tijdens carnaval of andere plaatselijke activiteiten. Maar ook de activiteiten die wij zelf organiseren komen hier terug. Denk hierbij aan Proef La Chouffe en de Comedy Kitchen. Wanneer er publieksevenementen zijn, laten wij dit op tijd weten via onze agenda en sociale media. Houd beide kanalen goed in de gaten als je op de hoogte wilt zijn!

   

  *toegang tot evenementen kan per evenement verschillen. Bijvoorbeeld toelatingseisen o.b.v. leeftijd. Let hier altijd goed op wanneer je langs wil komen.

 1. Jubileum

  Er is altijd wel een reden voor een feestje, maar een jubileum is een geldige reden! Je bent namelijk maar één keer 25 jaar getrouwd, of het 10 jaar bestaan van je vriendengroep. Kortom, een jubileum moet je vieren! Door de verschillende zalen kunnen wij diverse groepen ontvangen van klein en groot formaat. Een jubileum is natuurlijk niet zomaar een borrel en kunnen we groots aanpakken. Laat je hiervoor adviseren en informeren door onze experts.

 1. *