Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Contact

*
 1. Trouwen JA, Ik wil!

 1. Een voor jullie historisch moment, vier je in een historisch pand. Fort St. Gertrudis biedt verschillende zalen die perfect passen bij jullie dag. De verschillende zalen van het fort geeft jullie genoeg keuze. Bijna iedere zaal geeft genoeg ruimte om al jullie familie, vrienden en overige netwerk te ontvangen en de dag tot een groot feest te maken. Wat kun je allemaal doen binnen het fort? Dat lees je hieronder op deze pagina.

*
 1. Jullie bruiloft in Fort St Gertrudis

 1. Trouwen doe je natuurlijk op een voor jullie memorabele locatie. Fort St. Gertrudis is een historisch pand in Geertruidenberg waar je zeker herinneringen kunt maken. In onze verschillende ruimtes kunnen wij alle onderdelen die bij een bruiloft horen, voor jullie regelen. In samenwerking met onze experts kunnen wij de verschillende momenten los organiseren of als totaalpakket in één van onze zalen. Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact op en laat je inspireren.

 1. Ceremonie

  Een memorabel moment vraagt om een net zo memorabele locatie. Fort St Gertrudis is een Historische vesting achter de Markt van Vestingstad Geertruidenberg waar dit mogelijk is. Wij regelen op onze locaties en met ons ervaren personeel een bruiloft op maat. Elkaar het ja woord geven? Dat kan zeker in één van onze zalen. Deze ruimtes zijn groot genoeg om verschillende groepsgroottes te ontvangen. Ook hebben deze zalen verschillende thema’s die bij jullie bruiloft past of krijg je de vrijheid om zelf versieringen aan te brengen.

 1. *
 1. *
 1. Horeca

  Natuurlijk behoort feesten met jullie gasten in onze zalen ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen met diverse horecamogelijkheden dat je vooraf luncht, na het ja-woord een toost kunt uitbrengen, een borrel drinkt met al jullie gasten en zelfs met zijn alle kunt dineren. Je kunt kiezen om alle horecamogelijkheden bij ons te reserveren. Dat is geen probleem. Ook kun je er samen voor kiezen om verschillende horeca elementen te combineren.

 1. Trouwfeest

  Een bruiloft zonder feest komt in ons boekje niet voor! Wij helpen je daarom ook graag aan de geschikte locatie voor jullie trouwfeest. In onze zalen kunnen wij voor entertainment zorgen van een huisband tot aan een DJ. De zalen zijn groot genoeg voor het echtpaar om de dans te openen en vervolgens worden de andere gasten gevraagd om hun te vergezellen. Jullie trouwfeest wordt in Fort St. Gertrudis onvergetelijk!

 1. *
 1. *
 1. Vervoer

  Zoek je trouwvervoer? Bij Uit in Zuid kun je informeren naar een Amerikaanse Schoolbus waarmee je een groot deel van je gasten kunt vervoeren. Zo kan iedereen toch een drankje drinken en los gaan op de dansvloer! De gasten die een drankje drinken hoeven niet te kiezen wie er bobt en dansen mag resulteren in spierpijn omdat je toch zelf niet hoef te rijden. Er zijn twee Amerikaanse bussen.

   

  De grote bus vervoert maximaal 44 personen en de kleine maximaal 24. Wil je zelf contact leggen dan kun je kijken op www.uitinzuid.nl of laat het ons regelen.