Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Contact

*
 1. Welkom bij
  Fort St. Gertrudis
  zakelijk

 1. Organiseer uw evenement, jubileum, zakenbijeenkomst en meer groots bij Fort St. Gertrudis. In deze locatie kunnen wij in meerdere zalen maximaal 1.150 personen ontvangen. Alleen op de Binnenplaats is al ruimte voor 400 personen voor bijvoorbeeld een presentatie, borrel, diner of feest. Ook voor de kleinere groepen kunnen wij een groots bedrijfsevenement organiseren. Laat je hierbij leiden en adviseren door onze ervaren medewerkers om een evenement op maat te organiseren. Verschillende mogelijkheden vind je hieronder.

*
 1. Mogelijkheden bij
  Fort St. Gertrudis

 1. Fort St. Gertrudis is een zeer geschikte locaties om uw zakelijke relaties in te ontvangen en een presentatie te geven of uw personeel en/of collega's te verwennen met een zakelijk diner of een teambuilding activiteit. Het ruime aanbod hieronder is los en als combinatieprogramma te boeken. Door de grootte van het Fort kunnen we heel veel mogelijkheden aanbieden voor bijna iedere groepsgrootte. Laat u informeren door onze experts. 

 1. Personeelsfeest

  Een compleet feest voor al je personeel of collega’s regelt u bij Fort St. Gertrudis. Waarom eigenlijk? In dit fort midden in Vestingstad Geertruidenberg heeft u genoeg ruimte om tot 1.000 personen te ontvangen voor een groots feest. Deze is klein te houden als borrel in de middag/avond, maar is ook uit te breiden naar een complete dag uit met al uw hardwerkende personeel! In combinatie met diverse activiteiten kunnen we de dag helemaal aankleden en iedereen vermaken.

   

  Bent u benieuwd naar de activiteiten? Kijk dan eens op de website van Uit in Zuid. Bij interesse kunt u vrijblijvend contact op nemen door te bellen naar 0162 - 72 75 16 of stuur een mail naar info@fortsintgertrudis.nl.

 1. *
 1. *
 1. Zakelijke borrel

  Op de overdekte Binnenplaats van het Fort een toespraak geven aan al uw personeel met aansluitend een borrel. Op de binnenplaats kunnen we tot wel 400 personen ontvangen om het einde of de start van het werkseizoen te vieren. Wilt u meer dan alleen maar hapjes en drankjes? Wij laten u vrij in de indeling van uw borrel. U kunt het zo groots maken als u zelf wilt door uit te breiden. Heeft u hier interesse in? Deel uw ideeën met ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 1. Jubileum

  Bij een jubileum hoort u even stil te staan bij het moment. Wij nodigen u uit om het jubileum binnen onze muren te vieren met al uw collega’s, partners en andere. Een jubileum is persoonlijk. Ook de identiteit van een bedrijf is identiek. Hierdoor krijgt u bij ons de mogelijkheid om het jubileum zo veel mogelijk persoonlijk te maken voor uw organisatie. Onze locatie is voor u beschikbaar en wij vragen u om uw ideeën te delen. Heeft u zelf geen ideeën? Dat is geen probleem. Laat u informeren door ons personeel en wij zorgen voor een jubileum op maat.

   

  Door de ligging is het fort voor iedereen makkelijk bereikbaar en er is ook voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

 1. *
 1. *
 1. Zakelijk diner / Walking dinner

  Indruk maken met heerlijke gerechten op een prachtige en historische locatie. Een zakelijk diner bij Fort St Gertrudis is eventuele mogelijk in combinatie met een vergadering, teambuilding en meer. Geniet samen met uw collega’s, zakenrelaties of andere van de heerlijkste gerechten uit de Brabantse keuken.

 1. Vergaderen

  Vergaderen met grote groepen in één van onze zalen behoort ook tot de mogelijkheden. Door de grote ruimtes en dikke muren verzekeren wij u dat u in alle rust kunt vergaderen zonder invloeden van buitenaf. Eenmaal klaar met vergaderen en mag iedereen even een luchtje scheppen? Dat is geen probleem. Fort St Gertrudis bevindt zich achter de historische Markt van Geertruidenberg. Deze plek is meer dan geschikt om te bezichtigen en voor- en achteraf cultuur te snuiven!

 1. *
 1. *
 1. Teambuilding

  Dit alles is te combineren met een fantastisch uitje waar iedereen plezier aan heeft. Ga op pad in Vestingstad Geertruidenberg, varen in Nationaal Park De Biesbosch, rijden door de polders met elektrische tuktuks en nog veel meer. We kunnen activiteiten aanbieden voor kleine en grote groepen en voor zowel jong en oud. Samen met Uit in Zuid kunnen wij deze toffe evenementen voor u organiseren die starten en eindigen bij Fort St. Gertrudis.