This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveren

Grand Cafe

Fort St. Gertrudis host de komende maanden het Grand Café!
Grand Café: dé hotspot van Geertruidenberg voor lunch, diner, theater, kids- en wekelijkse evenementen. En dat allemaal Corona-proof! Kom lekker lunchen of dineren met z´n tweetjes, óf juist met het hele gezin. Je reserveert altijd een tafel op veilige afstand. Eet smakelijk! 

 

Stel je dit eens voor...

Het wordt langzaam donker en jullie worden vermaakt door live-muziek, VR-dining of cabaret, terwijl het eten wordt geserveerd. Tegelijkertijd vermaakt de jeugd zich in de disco of op het speelplein. Ze kunnen rondrennen zolang jullie nog een biertje in de hand hebben. Tot snel!

 

Openingstijden

Woensdag t/m zondag 11:00 - 22:00 uur

 

 

Menukaart: klik hieronder

 

Menukaart 

 

Agenda

 • Publieksevenementen
  Tickets voor o.a. de Pop-quiz a gogo met LIVE muziek, de Music Bingo Metamorfose Show met Alfonso of een Singer-Songwriter avond. Bekijk de agenda voor het gehele programma!
 • Themafeesten
  Fort Sint Gertrudis verzorgt verschillende themafeesten. Volledig verzorgde arrangementen vol entertainment en plezier. Waar je met je collega’s of vrienden de hele avond kunt genieten van heerlijk eten in een gezellige ambiance. Klik hier voor het complete aanbod themafeesten en laat je verrassen.
 • Theater
  Theaterprogramma; o.a. de Christmas Dinnershow, Comedy Kitchen, ‘Jaanke Gebloazen: Sauwelavond’ met Andy Marcelissen, Peter van der Maas & Joep de Wildt en verzorgt ‘Scattando Theatre Group’ een angstaanjagende Halloween Show.
 • Kids
  Je kunt bij het Grand Café lunchen of dineren met kinderen van alle leeftijden. Vermaak wordt volledig verzorgd: Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar is er het Speelplein. De kinderdisco houdt afwisselend elke vrijdag discoavonden voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en tieners van 12 t/m 15 jaar. Bekijk de agenda voor data en tijden!
 • Fort Sports
  Fort Sports: je komt met je vrienden Formule 1 of voetbal kijken en geniet van een speciaalbiertje met de nodige bitterballen, of een heerlijk uitgebreid diner. Veel Fort Sports avonden hebben een thema! Je kunt dus bijvoorbeeld Oranje-avonden of quizzen verwachten. Ook dan kunnen de kinderen bij ons terecht. Bekijk de agenda voor het gehele programma!
 • Kerst & Oud&Nieuw
  Tijdens de wintermaanden wordt het Grand Café omgetoverd tot winterwonderland. We vieren samen met de omgeving Geertruidenberg en omstreken Kerst en Oud & Nieuw 2020! Bekijk de agenda voor het uitgebreide programma!
 • Admiraalszaal
  De Admiraalszaal, gelegen in het fort, is het productiehuis van Scattando Events. Hier worden dinnershows, theaterdiners en theatervoorstellingen ontwikkeld en uitgevoerd, welke ook uitermate geschikt zijn voor zowel zakelijke als particuliere evenementen, waarbij je kunt genieten van een verfijnd 3- of 4 gangendiner. Op deze momenten gaan we voor de totaalbeleving en laten we niets aan het toeval over! Bekijk de agenda voor het uitgebreide programma.