Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Contact

*

U2Two

winnende band “The Tribute – Battle of the bands” sbs 6

Met miljoenen views op Youtube, waarbij menig U2 fan twijfelt of het niet Bono zelf is die daar zingt, is U2two wereldwijd bekend. Dit bewees in 2018 niemand minder dan Justin Timberlake en diens manager die niet konden geloven dat ze een imitator hoorden van Bono in plaats van Bono zelf. Naast dat de band exact hetzelfde U2 bandgeluid laat horen, is Sam Kramer de belangrijkste troef en publiekstrekker van de band. Met zijn stem die als twee druppels water op die van Bono lijkt, wordt de zelfde sfeer neergezet die het publiek gewend is van U2 zelf.

 

Als Bono imitator is hij door zijn uiterlijk en charismatische persoonlijkheid wereldwijd onovertroffen! Sam Kramer als Bono maakt U2two uniek onder alle andere U2 coverbands op aarde…en dat zijn er nogal wat! Dat hij in Ierland “Bono’s younger twin brother” wordt genoemd, onderschrijft dit want het Ierse publiek is niet gauw onder de indruk als het gaat om imitators van Bono!

 

U2two won in 2023 tijdens de SBS6 TV show “The Tribute – Battle of the bands” een finaleplaats en werd uiteindelijk 1 van de 4 bands die speeltijd wonnen in Amsterdamse ZiggoDome. De band speelde in 2020 in Dublin – hometown van U2 zelf. Ze stonden twee maal in Melkweg Amsterdam, traden op in de bomvolle theatertent van Paaspop Schijndel, waren de headliners tijdens FIS WorldCup Superslalom Cransmontana (Zwitserland). Ieder jaar is de band de hoofd-act op Het Grote U2 muziekfeest, wat meermalen in Nederland wordt georganiseerd. 

 

 

INFORMATIE

Zaal open: 19:30 uur

Tijden: 20:00 - 02:00 uur 

Tickets: €25,00 (incl. €1,00 servicekosten)

Bestel hier onder je tickets!

 

LOCATIE

Fort Sint Gertrudis

Haven 54, Geertruidenberg

Zaterdag 09 december 2023 van 20:00 uur - 02:00 uur