This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveren

Bollekes Festival 2021

Bollekesfestival 2022

''BOURGONDISCH BIERFESTIVAL MET LIVE MUZIEK''

Overgewaaid van onze Zuiderburen is het Bollekesfestival “the perfect place to beer”. Ideaal om het Pinksterweekend mee door te komen. Uiteraard eren wij tijdens dit festival “Hèt Bolleke” van brouwerij De Koninck. En omdat wij ons ‘De Koninck te rijk voelen’ schenken we tijdens dit festival niet alleen Bollekes, maar ook andere speciaal bieren waaronder; Duvel, Vedett, Maredsous, La Chouffe, Liefmans, Ommegang, Boulevard, Bernard, Bel en Firestone Walker. Voor ieder wat wils dus!

 

Van drinken krijg je natuurlijk ook trek. Deze avond is er dan ook voldoende eten, zodat de verhouding van de innerlijke mens prima in balans blijft. Simpele maar heerlijke fingerfood/streetfood gerechten zodat je er de hele avond tegenaan kunt. En ook aan de kleine kabouters onder ons is gedacht. Zij kunnen zichzelf het hele weekend vermaken in ons Kabouterdorp tussen de paddenstoelen.

 

Laat je door ons verrassen, want wij houden de spanning er graag een beetje in. Om 16:00 uur starten we het programma met een “Mistery Music Guest”. Geniet van het eten samen met een heerlijk biertje onder muzikale begeleiding.

 

Later op de avond (19:30 uur) maken we er een groot Iers feest van met Irish punk pop rock folk fun music. ‘Acting The Maggot’ is momenteel de beste Ierse feest-folkbang van Nederland en speelt herkenbare, opzwepende en gevoelige muziek in de stijl van The Pogues, Flogging Molly en The Dubliners. Stil blijven staan lukt nu echt niet meer!

 

Nadat je al je spieren lekker warm hebt gedanst sluiten we de avond af met het gitaarspektakel van Rogier Vroon Guitar. Zijn gitarenlichtshow is een indrukwekkend samenspel van muziek en licht.

 

OVERIGE INFORMATIE

Entreetickets:

Vrijdag

€ 12,50 p.p. (incl. fee)

Zaterdag € 12,50 p.p. (incl. fee)
Zondag € 12,50 p.p. (incl. fee)
Weekend-ticket € 22,50 p.p. (incl. fee)

  

Tijden:

Vrijdag 19:00 uur tot 00:00 uur
Zaterdag 16:00 uur tot 01:00 uur
Zondag 10:30 uur tot 20:00 uur

 

 

Tickets:

Bestel je tickets hieronder.

 

Mocht het wegens COVID-19 niet door kunnen gaan dan krijg je van ons je geld terug!

 

Locatie:

Fort Sint Gertrudis

Haven 54, 4931 AH

Geertruidenberg

Zondag 05 juni 2022 van 16:00 uur t/m Maandag 06 juni 2022 - 01:00 uur