This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveren

*

Themafeest | Camping Heidevreugd

Welkom op de enige camping van Nederland waar het altijd mooi weer is. “Een kwestie van overdekken”. Kees jr. begeleidt de gasten naar hun wijk, waar voor een volledige geëquipeerde bungalowtent met klapstoelen, een goed gevulde koelbox met o.a. overheerlijk blokjes kaas en leverworst met vlaggetjes en een onvervalst pretpakket met slecht-weer alternatieven als dammen en Halma klaarstaat. “Alles erop en eraan, dat vinden de mensen prettig” weet kees jr. uit een rijk en bewogen verleden. Want Heidevreugd is z’n lust en z’n leven. Vandaar!!

 

Als de stoelen uitgeklapt zijn, de plastic kleedjes op de tafels prijken, schenkt de campingbeheerder de nieuwkomers graag een welkomstdrankje in. En dan kan het grote feest beginnen….

 

De camping entertainer doet als opening een korte warming-up met de gasten en belt vervolgens de pizza service. Tot ieders verbazing rijdt even later een niets vermoedende koerier met brommer en al de camping op, die mag rekenen op een stromachtig onthaal. Vast staat dat er een overheerlijk pakket aan verrukkelijke voorgerechten is bezorgd.

 

Ondertussen is het een drukte van belang rond de strandcaravan van de Heidevreugdse animator. Het lijkt wel alsof hier de kaarten voor de Bingo van vanavond gratis worden uitgedeeld. “Discutabele prijzen staan er te wachten, maar ach eerst eten!” aldus Kees jr. Onze koks laten dan ook tijdens het hoofdgerecht de barbecues flink roken en de resultaten daarvan samen met de lekkerste salades vinden dan ook gretig aftrek bij onze campinggasten.

 

Met een goed gevulde maag zit iedereen met spanning te wachten op de Bingo van vanavond. Echter geen gewone Bingo, maar een heuse Music and Metamorfose Bingo Show. Laat je haar doen bij onze coiffure Meta. Haar achternaam laat zich raden en ondertussen zorgen onze animator Alfonso en de DJ in rap tempo voor de ene na de andere muzikale hit. Want in tegenstelling tot cijfertjes afstrepen op je bingo kaart streep je nu af wat je hoort! Draait onze DJ ‘Dancing Queen’ en heb jij ABBA op je Bingokaart staan, STREPEN MAAR!! Wie gaat er weg met de prijzen en ontvangt de twijfelachtige eer als Bingo kampioen van camping Heidevreugd? Stilzitten is er na de bingo niet meer bij want zoals elke keer ontpopt deze avond zich tot oergezellig feest der herkenning. “Ach, dat is allemaal niet zo erg” zegt Kees jr., meedoen is immers belangrijker dan winnen!

 

Let's play bingo! Schrijf je nu in! 

 

Programma themafeest 

19.30 uur - Ontvangst gasten

20.00 uur - Start bingo en diner

23.45 uur - Afkondiging

00.00 uur - Einde themafeest 

 

Culinaire invulling 

1e Gang

 • Huisgemaakt huzarenslaatje

2e Gang 

 • Mini pizza puntje Napolita 

3e Gang - Overheerlijk barbecue buffet

 • Kipsaté spies met pindasaus en uitjes
 • Gegrilde worst
 • Rundvlees hamburger
 • Gekruide spareribs
 • Gemarineerde varkensvleesspies
 • Huisgemaakte pinda en cocktailsaus 

Barbecue specialiteiten

 •  Zalm steak met geroosterde krielaardappeltjes
 • Op houtskool geroosterde lamsbout, gemarineerd in rode wijn en oregano

Salade bar

 •  Diverse soorten dressing, sla en groentesoorten. 

4e Gang

 • Ludieke ijscokar met vers schepijs en diverse verpakte ijsjes

 

 

Informatie 

Tickets: €79,50 p.p. (incl. show, diner en drank)

 

Inschrijven: info@fortsintgertrudis.nl

 

Dit themafeest exclusief boeken voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje? Dit kan het hele jaar door! De prijzen en tijden zijn hiervoor op aanvraag. 

Vrijdag 12 november 2021 van 19:00 uur - 23:00 uur