This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveren

Tropicalia Salsa evenement

Het concept

Tijdens dit leuke event staat de Latin beleving centraal. Jullie kunnen vooraf kiezen voor welke beleving jullie willen gaan: de workshop lounge of de café lounge. Een uniek evenement dat plaatsvindt in de late uurtjes van 21:30 uur tot 03:00 uur. 

 

De lounge workshop

De workshop lounge zal op de bovenverdieping van Fort Sint Gertudis plaatsvinden. Aan het begin van het event staat er één dansworkshop gepland: een Bachata workshop. De nadruk van deze beleving ligt op het volgen van een leuke dansworkshop en daarna samen oefenen op de aangeleerde danspasjes. Reserveer vooraf jouw plekje voor deze leuke dansworkshop! 

 

de cafe lounge 

Op de begane grond van Fort Sint Gertrudis zal er een gezellige plek gecreëerd worden. Hier zullen jullie het ultieme Latin zomergevoel beleven onder het genot van heerlijke cocktails en Latin food. In deze area programmeren we onze Latin & Carribbean Dj's en Mc's, die jullie zullen entertainen door middel van leuke interactieve muziek bingo. Tijdens deze ludieke bingo staat Latin & Caribbean muziek centraal. Een gezellige avond in tropische sferen, dit wil je niet missen toch? 

 

 

overige informatie

Café Lounge - Tickets €40,- per tafel 

- Tafel voor max. 4 personen

- Live entertainment, Dj's & Latin muziek 

 

Workshop Lounge - Tickets €10,-- p.p.

- Toegang tot de Bachata workshop 

- Toegang tot de café lounge aan een niet gereserveerde tafel 

 

Dit evenement kan nog worden aangepast, wij houden rekening met de maatregelen van het RIVM die in deze tijd geldig zijn!

Zaterdag 10 juli 2021 van 21:30 uur - 03:00 uur