This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveren

 • Publieksevenementen
 • Themafeesten
  Fort Sint Gertrudis verzorgt verschillende themafeesten. Volledig verzorgde arrangementen vol entertainment en plezier. Waar je met je collega’s of vrienden de hele avond kunt genieten van heerlijk eten in een gezellige ambiance. Klik hier voor het complete aanbod themafeesten en laat je verrassen.
 • Theater
  Theaterprogramma; o.a. de Christmas Dinnershow, Comedy Kitchen, ‘Jaanke Gebloazen: Sauwelavond’ met Andy Marcelissen, Peter van der Maas & Joep de Wildt en verzorgt ‘Scattando Theatre Group’ een angstaanjagende Halloween Show.
 • Fort Sports
  Fort Sports: je komt met je vrienden Formule 1 of voetbal kijken en geniet van een speciaalbiertje met de nodige bitterballen, of een heerlijk uitgebreid diner. Veel Fort Sports avonden hebben een thema! Je kunt dus bijvoorbeeld Oranje-avonden of quizzen verwachten. Ook dan kunnen de kinderen bij ons terecht. Bekijk de agenda voor het gehele programma!
 • Admiraalszaal
  De Admiraalszaal, gelegen in het fort, is het productiehuis van Scattando Events. Hier worden dinnershows, theaterdiners en theatervoorstellingen ontwikkeld en uitgevoerd, welke ook uitermate geschikt zijn voor zowel zakelijke als particuliere evenementen, waarbij je kunt genieten van een verfijnd 3- of 4 gangendiner. Op deze momenten gaan we voor de totaalbeleving en laten we niets aan het toeval over! Bekijk de agenda voor het uitgebreide programma.

Themafeesten 

 

Fort Sint Gertrudis verzorgt verschillende themafeesten. Volledig verzorgde arrangementen vol entertainment en plezier. Waar je met je collega’s, vrienden of familie de hele avond kunt genieten van heerlijk eten in een gezellige ambiance. Zie hieronder het complete aanbod aan themafeesten en laat je verrassen! Dit wil je niet missen!

Agenda themafeesten