This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveren

Publieksevenementen

 

Fort Sint Gertrudis zorgt het komende jaar voor de gezelligste publieksevenementen voor jong en oud. Een groot aanbod aan diverse evenementen zodat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit. Een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega's. Bekijk de complete agenda hieronder!

*

U2 tribute band L.A. Vation

L.A.vation - The World's Greatest Tribute to U2 Presenteert "Stories For Boys" - The History Of U2!

Deze spannende tour is een muzikale reis van twee uur met hits van elk van de 14 albums van U2.

Samengaand met een boeiende videoproductie, foto's en begeleidende verhalen, biedt de show een diepgaand beeld van de bijna 40-jarige groei van de band, van hun enthousiaste tienerjaren in Dublin, lerland, tot hun rechtmatige plek als een van de grootste rockbands aller tijden!

 

Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als L.A.vation. Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee de ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist Mikey Hachey die de lage tonen van Adam Clayton levert en trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel en van de groep.

Zondag 12 december 2021 van 18:00 uur