This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveren

Publieksevenementen

 

Fort Sint Gertrudis zorgt het komende jaar voor de gezelligste publieksevenementen voor jong en oud. Een groot aanbod aan diverse evenementen zodat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit. Een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega's. Bekijk de complete agenda hieronder!

Bollekes Festival 2021

Bollekesfestival 2022

''BOURGONDISCH BIERFESTIVAL MET LIVE MUZIEK''

Overgewaaid van onze Zuiderburen is het Bollekesfestival “the perfect place to beer”. Ideaal om het Pinksterweekend mee door te komen. Uiteraard eren wij tijdens dit festival “Hèt Bolleke” van brouwerij De Koninck. En omdat wij ons ‘De Koninck te rijk voelen’ schenken we tijdens dit festival niet alleen Bollekes, maar ook andere speciaal bieren waaronder; Duvel, Vedett, Maredsous, La Chouffe, Liefmans, Ommegang, Boulevard, Bernard, Bel en Firestone Walker. Voor ieder wat wils dus!

 

Tijdens het programma van deze dag is er voldoende gelegenheid om goed voor de innerlijke mens te zorgen. Voldoende gehydrateerd ben je al door de speciaal bieren, dus maak ook plaats voor een snelle maar goede hap. Fingerfood/streetfood gerechten die de smaakpupillen op gang houden.

 

We starten de dag rustig met om 10:30 uur zangkoor “Het Zangdoel”. Dit is een leuke ochtend voor senioren. Maar ook al voel/ben je nog geen senior, de muziek van het koor zal je zeker bekoren.

 

Vanaf 14:00 uur start het kinderprogramma. Prinsessen Belle, Anna en Elsa komen deze middag in hun mooiste jurken langs. In de speciale Meet & Greet hoek kan je samen met deze prinsessen op de foto. Wil je er nu zelf ook uitzien als een prinses? Er is een mogelijkheid om een glitter tattoo te zetten. Ben je geen prinses maar een stoere prins? Voor jou zijn er ook genoeg leuke tattoos beschikbaar.  Maak een dansje tijdens de kinderdisco en kleur je mooiste kleurplaat. Gegarandeerd een hele middag plezier!

 

Later in de middag (15:30 uur) komt er ‘Goeifolk’; de Jan van Brusselband. Met hun tin-whistle, accordeon en elektrische gitaar spelen zij een goei stukske muziek. Na een pauze (17:00-18:00 uur) waarbij er de gelegenheid is om lekker wat te eten en drinken vervolgen zij hun programma tot 20:00 uur. 

 

 

  

OVERIGE INFORMATIE

Entreetickets:

Vrijdag

€ 12,50 p.p. (incl. fee)

Zaterdag € 12,50 p.p. (incl. fee)
Zondag € 12,50 p.p. (incl. fee)
Weekend-ticket € 22,50 p.p. (incl. fee)

  

Tijden:

Vrijdag 19:00 uur tot 00:00 uur
Zaterdag 16:00 uur tot 01:00 uur
Zondag 10:30 uur tot 20:00 uur

 

 

Tickets:

Bestel je tickets hieronder.

 

Mocht het wegens COVID-19 niet door kunnen gaan dan krijg je van ons je geld terug!

 

Locatie:

Fort Sint Gertrudis

Haven 54, 4931 AH

Geertruidenberg

Maandag 06 juni 2022 van 10:30 uur - 20:00 uur