This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveren

Publieksevenementen

 

Fort Sint Gertrudis zorgt het komende jaar voor de gezelligste publieksevenementen voor jong en oud. Een groot aanbod aan diverse evenementen zodat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit. Een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega's. Bekijk de complete agenda hieronder!

*

Theatershow Andy Marcelissen

"Hij komt, hij komt" 

Slecht slapen, weinig eetlust, buikpijn, hoofdpijn, plotselinge koortsaanvallen, overspannen of superdruk gedrag; het zijn allemaal herkenbare symptomen die zich manifesteren rond Sinterklaas en Kerst. En die treffen niet eens alleen overgevoelige kinderen; ook een nuchter zieltje kan behoorlijk op tilt slaan. Hoe blijft de feestmaand feestelijk? Hoe houden we het vrolijk? Deze voorstelling dus.

 

Over kerstmarkten bezoeken, Sylvana Simons, goede voornemens, All you need is love, kersthits, Zwarte Piet-hooligans, bunkeren, de Top-2000 en de Sinterklaasconference. En natuurlijk mag het kerstverhaal – het tweeduizend jaar oude mirakel dat door Andy Marcelissen in een modern jasje is gestoken – niet ontbreken. Misschien nog een buut naar keuze, wie zal het zeggen! Andy Marcelissen niet in ieder geval. Wellicht helemaal niets van dit alles, dat kan ook nog.

 

De zaal gaat om 19:00 uur open en de voorstelling start om 20:00 uur. Kom lekker borrelen onder het genot van een hapje en een drankje voorafgaand aan de voorstelling. En borrel gerust nog even na als de voorstelling is afgelopen. Wij zorgen voor een lekkere borrelkaart en een vers getapt biertje! 

 

informatie

Tickets:                   €15,00 (excl. fee)

Zaal open:               19:00 uur

Aanvang show         20:00 uur 

Tickets zijn via onderstaande bestelmodule te verkrijgen.

 

 
Donderdag 23 december 2021