This website uses cookies. Click here for more information.

Reserveren

Publieksevenementen

 

Fort Sint Gertrudis zorgt het komende jaar voor de gezelligste publieksevenementen voor jong en oud. Een groot aanbod aan diverse evenementen zodat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit. Een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega's. Bekijk de complete agenda hieronder!

*

Proef La Chouffe 2021 (Uitverkocht)

Hey hey kaboutertjes, Kom maar voor de dag!

Onze vrienden uit de Ardennen komen er weer aan! De tocht die zij elk jaar afleggen naar het pittoreske Geertruidenberg staat weer gepland en wel op zondag 7 november 2021. Het is weer tijd voor onze jaarlijkse traditie; 'Proef La Chouffe'. 

 

Waan jezelf, samen met jouw gezelschap, een middag lang in de wereld van onze kleine medemens met hun rode puntmutsen, grote neuzen en mooie gladde witte baarden. Er wordt weer een sfeervol programma gepresenteerd door de Chouffelèèrs waarbij de proeverij van de 4 bieren La Chouffe worden gepresenteerd. Afgewisseld met een smaakvol 4-gangen diner en live muziek is het goed toeven in deze Brabantse parel. De gerechtjes passen perfect bij het lekkere bier van La Chouffe. Uiteraard komt ook het kabouterverhaal van Marcel aan bod, verteld door onze eigen Marcel. Dat ze beide Marcel heten kan haast geen toeval meer zijn. Dit is by far, de meest gezellige middag die u ooit zult beleven. 

 

On the Chouffe again!

 

Kosten en tijden

Tickets: €65,00 p.p. * (UITVERKOCHT)

(incl. live muziek een smaakmakend verhaal, een 4 gangen diner en uiteraard 4 flesjes Chouffe bier) 

Tijd: 15.00 tot 20.00 uur

(volle tafel is 8 personen)

 

Bestel snel uw tickets via onderstaande bestelmodule

 

 

Zondag 07 november 2021 van 15:00 uur - 20:00 uur